3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Giresun protokolü taburcu edildi

Giresun'un Dereli İlçesi'nde trafik kazası sonrasında yaralanan Vali Şükrü Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Albay Feramuz Küçük ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Tekin Akın'ın, hastanede yapılan tedavilerinin ardından dün gece taburcu edildiği bildirildi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Gökçeoğlu, yaptığı açıklamada, trafik kazasında yaralanan Vali Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Albay Küçük ve İl Emniyet Müdürü Akın'ın Giresun Kale Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındıklarını söyledi. Dr. Gökçeoğlu, Vali Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Albay Küçük ve İl Emniyet Müdürü Akın'ın yapılan tetkiklerinde olumsuz bir duruma raslanmadığını kaydederek, "Yapılan tetkikler sonucu Vali Şükrü Kocatepe'nin alnında 2 santimetrelik kesik, Alay Komutanı Küçük'ün burnunda kırık, Emniyet Müdürü Akın'ın sağ kol ve kaburgalarında ezik tespit edildi. Ancak 3 yaralının da hayati tehlikeleri yok. Hastanede yapılan tedavilerinin ardından da dün gece taburcu edildiler" dedi.
Giresun'un Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerinde incelemelerde bulunan Valisi Şükrü Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Albay Feramuz Küçük ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Tekin Akın'ın bulunduğu Vali Kocatepe'nin makam aracı Dereli İlçesi'nin Pınarlar Köyü'nde yolun buzlu olmasından dolayı kayarak uçuruma düşmüştü.
iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2007 Cuma 10:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?