3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Kar hayatı olumsuz etkiliyor

Giresun'da bugün öğleden sonra etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime 1 gün ara verileceği bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle yarın Giresun İli ile merkeze bağlı köylerde ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği belirtildi. Giresun'da ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime 17 Şubat Cuma günü başlanılacağı kaydedildi.

Öte yandan, Karayolları 104. Şube Şefliği'nden alınan bilgiye göre, Giresun'un iç kesimindeki Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk ilçeleri ve Sivas ile bağlantısını sağlayan Giresun-Dereli-Şebinkarahisar Karayolu 2 bin 220 rakımlı Eğribel Geçidi'nde ulaşım, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle sağlanamıyor. Bölgede etkili olan yoğun kar ve tipi sonucu görüş mesafesinin sıfıra kadar düştüğü, kar kalınlığının bölgede 2 metreyi bulduğu öğrenildi.

Bölgede etkili olan kar ve tipinin sona ermesinin ardından yolun tekrar ulaşıma açılması için çalışmalara başlanacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2006 Çarşamba 20:41:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?