4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Miniklerin karne heyecanı

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Halit Azizoğlu, merkeze bağlı Ülper Köyü Şehit Ümit Kılıç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda öğrencilere karne dağıttı.

Ülper Köyü Şehit Ümit Kılıç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda gerçekleştirilen karne dağıtım töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Halit Azizoğlu, Giresun'da 78 bin 871 öğrenci ve 4 bin 250 öğretmenin yarıyıl tatiline girdiğini söyledi.

Azizoğlu, ilde başarılı ve sorunların en aza indirildiği bir eğitim-öğretim döneminin yarıyılına girildiğini, Vali Şükrü Kocatepe öncülüğünde eğitim kalitesinin daha da yükseltilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

İlk ve ortaöğretimde başarıyı artırmaya yönelik "Her dersliğe televizyon ve VCD kampanyası"nın hayırseverlerden büyük destek gördüğünü vurgulayan Azizoğlu, "Bu destek ve katkıların sürekli olmasını istiyoruz. Desteklerin sürmesi durumunda yıl sonunda Giresun'da eğitimde daha başarılı yerlere ulaşacağımız inancını taşımaktayız" dedi.

Azizoğlu, ilk ve ortaöğretimde başarıyı artırmaya yönelik çalışmalar çerçevesinde bağışlarla toplanan 540 bilgisayarın 39 ilköğretim okuluna ikinci dönem başında dağıtılacağını sözlerine ekledi. Konuşmasının ardından okulu ve sınıfları gezen Azizoğlu, öğrencilere karnelerini dağıttı.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 16:40:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gizem öczan IP: 81.215.182.xxx Tarih : 16.06.2006 13:48:53
ben 5.sınıfı bitirdim.karnem inşallah çok iyi olur diye dua ediyorum.bence çok güzel bir haber.