19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Pakista'na 50 ton giyecek

Giresun Belediyesi tarafından Pakistanlı depremzedeler için gerçekleştirilen kampanyada, 50 ton giyecek toplandığı bildirildi.

Belediye Başkanı Hurşit Yüksel yaptığı açıklamada, milli mücadele yıllarında gösterdikleri destekle Türk halkının karagün dostu olan Pakistan halkının, 8 Ekim tarihinde meydana gelen deprem sonucunda kötü günler geçirdiğini belirtti. Pakistanlı

depremzedeler için Giresun Belediyesi olarak giyecek kampanyası düzenlediklerini ifade eden Yüksel, kampanya çerçevesinde 50 ton giyecek toplamayı başardıklarını kaydetti.

Kampanya çerçevesinde toplanan giyeceklerin kamyonlara yüklenerek Pakistanlı depremzedelere iletilmesi için Başbakanlığa gönderildiğini aktaran Yüksel, "Toplama merkezimize ulaştırılan giyecekler, çocuk, bayan ve erkek olmak üzere gruplara ayrılarak paketlendi.

Bugünden itibaren de Pakistan'a gönderilmesi için Başbakanlığa teslim etmeye başladık. Giresun halkı bağışlarıyla, karagün dostumuz olan Pakistan halkına olan vefa örneğini en iyi şekilde ortaya koydu.

Bağışta bulunan tüm Giresunlulara teşekkür ediyorum" dedi.
Yüksel, belediye olarak yine Pakistanlı depremzedeler için battaniye kampanyası başlattıklarını dile getirerek, kampanyaya Giresunluların katkılarını beklediklerini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2005 Pazartesi 22:33:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?