3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Sınav sırasında kalbi durdu

Giresun’un Keşap ilçesinde, sınavda fenalaşan ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi Esra Korkmaz, sağlık ocağına kaldırılırken hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, özel bir ilköğretim okulunda öğrenim gören Korkmaz (13), fen bilgisi sınavında fenalaşarak yere düştü. Korkmaz, öğretmenleri tarafından ambulansla Keşap İlçe Sağlık Ocağına kaldırılırken yolda öldü.
 
Sağlık ocağı doktorlarından Osman Çınarlık, gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlık ocağına getirildiğinde kalbi durmuş olan Korkmaz’a kalp masajı yaptıklarını, ancak öğrenciyi hayata döndürmeyi başaramadıklarını belirtti.

Korkmaz’ı yine de her ihtimale karşı Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine sevk ettiklerini anlatan Çınarlık, öğrencinin kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini tahmin ettiklerini kaydetti.

Giresun Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Demir ise yaptıkları araştırmada, Esra Korkmaz’ın bugüne kadar önemli bir rahatsızlık geçirmediğini öğrendiklerini ifade etti.

Demir, Korkmaz’ın çok çalışkan ve ilköğretim okulları arasında yapılan seviye tespit sınavında il ikincisi olduğunu bildirdi.
.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2006 Çarşamba 18:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeynep dibek IP: 85.104.46.xxx Tarih : 6.06.2006 16:26:29
GERÇEKTEN ÜZÜCÜ BİR OLAY ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN SINAV HEYACANI DESEKTE NE KADAR ECELİ GELMİŞ ALLAH GANİ GAİ RAHMET ETSİN............