4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Bayraktar: Korkumuz Yok

Türkiye 2. Futbol Ligi (B) Kategorisi 4. Klasman Grubu’nda mücadele eden Giresunspor, Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda 2 Şubat Perşembe günü Ali Sami Yen Stadı'nda karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını kötü hava şartları nedeniyle dün 19 Eylül Spor Salonu'nda gerçekleştirdi.

Giresunspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, 2 Şubat günü Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Ali Sami Yen Stadı'nda kendilerini çok zor bir karşılaşma beklediğini söyledi. Galatasaray'ın, gerek Avrupa'da, gerekse Türkiye'de elde ettiği başarıların herkes tarafından bilindiğine dikkat çeken Bayraktar, çekinmediklerini ifade etti.

Galatasaray karşısında kendilerine spor otoritelerinin az şans tanıdığını dile getiren Bayraktar, “Giresunspor olarak Fortis Türkiye Kupası'nda iyi mücadele ediyoruz. Eleme karşılaşmalarında Süper Lig'de adından söz ettiren Sivasspor ile 2. lig (A) Kategorisi ekiplerinden Sakaryaspor'u elemeyi bu ekip başardı.

Grup karşılaşmalarında da üstün oynadığımız bir maçta Diyarbakırspor'a son dakikalarda yediğimiz golle mağlup olduk. Kupada şimdi Galatasaray ile karşılaşacağız. Giresunspor olarak Galatasaray karşında en iyi şekilde mücadele edeceğiz, rakibin gücü belli. Ancak, kupa maçlarındaki performansımız da unutulmasın. Galatasaray karşısında şansımızın olmadığı söylenemez. Gerçek gücümüzü ortaya koyarsak iyi sonuç alabiliriz” dedi.

Fortis Türkiye Kupası maçı öncesi Trabzonspor ile oynadıkları hazırlık maçına da değinen Teknik Direktör Bayraktar, “Trabzonspor'la oynadığımız hazırlık karşılaşmasında, Galatasaray maçının son provasını yaptık, eksikliklerimizi görme fırsatı bulduk. Trabzonspor karşılaşmasında oyuncularımızın ortaya koydukları futboldan oldukça memnunum. Gözlemlediğimiz bazı eksikliklerimizi Galatasaray maçına kadar gidererek, karşılaşmaya hazır olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bayraktar, Galatasaray maçı öncesi takımda Kenan’ın dışında sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını da sözlerine ekledi.

giresunum.com
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2006 Salı 14:11:14
Güncelleme :1 Şubat 2006 Çarşamba 13:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?