3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Giresunspor çıkış peşinde

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, haftasonu kendi saha ve seyircileri önünde karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Birinci, yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. Ligde küme düşme hattından uzaklaşmak açısından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Birinci, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bizim gibi küme düşme hattında yeralıyor. Bu nedenle iki takım açısından da büyük öneme sahip olan bir karşılaşma oynanacak. Zor maç olacak. Ancak bizim bu maçı kazanmaya daha çok ihtiyacımız var. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenmekten başka çaremizde yok. Bu maçtan 3 puanla ayrılarak çıkış yakalamak istiyoruz" dedi.

Öte yandan Giresunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, istenilen performans alınamadığı gerekçesiyle Emrah Kaya, Uğur Keskin ve Tayfun Albayrak'tan kendilerine kulüp bulmaları istendiği kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2008 Salı 17:09:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?