4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

GASKF'den Vali'ye teşekkür plaketi

Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (GASKF) tarafından Vali Şükrü Kocatepe'ye, amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı plaket vedildi.

GASKF'yi ziyaret eden Vali Kocatepe, burada yaptığı konuşmada, sağlıklı bir bedene sahip olmanın yolunun spordan geçtiğini, Giresun'da sporun geliştirilmesi için gerek özel idare, gerekse de devlet imkanlarıyla çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi. Gençlere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla spor salonları ve sahalarının yapımlarına hız kazandırdıklarını dile getiren Vali Kocatepe, ancak bunları yeterli görmediklerini aktardı.

Vali Kocatepe, bulunabilen her boş alana çocuklar ve gençler için oyun alanları ile spor sahalarının yapmak gerektiğini vurgulayarak, "Derneklerimizin, kulüplerimizin ve diğer meslek odalarımızın destekleriyle bunu sağlayabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

GASKF Başkanı Mehmet Güngör tarafından ziyarette Vali Kocatepe'ye Giresun amatör kulüplerine verdiği desteklerden dolayı plaket verildi.

Ziyarete katılan Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, merkezde bulunan amatör spor kulüplerine üçer adet futbol topu yardımında bulundu.

.
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2006 Pazar 22:16:55
Güncelleme :19 Şubat 2006 Pazar 22:19:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?