4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Giresun'un Antalya kampı sona erdi

İkinci Lig B Kategorisi 4. Klasman Grubu takımlarından Giresunspor, Antalya'da sürdürdüğü hazırlık kampını tamamlayarak kente döndü..

Kulüp başkanı Fatih Kitapçı, takımın Antalya'da yaptığı 10 günlük kampın çok verimli geçtiğini, yeni transfer edilen 4 futbolcunun takıma uyum sağladığını söyledi.

Kampta Osmaniyespor ve Kırşehirspor ile hazırlık maçı yaptıklarını ifade eden Kitapçı, ''Bu maçlarda özellikle yeni transferlerimiz göz doldurdu. Ligin ilk yarısında yaşadığımız olumsuzlukları ikinci yarıda yaşamak istemiyoruz. Bir orta saha oyuncusu daha almayı düşünüyoruz. Bu konuda çalışmalarımız sürmektedir. Klasman grubu maçlarına iyi bir başlangıç yapmak ve birinci olarak çıkmak istiyoruz'' dedi.

Antalya kampının ardından, takımın ikinci yarı hazırlıklarını yarın Seka Tesisleri'nde sürdüreceğini belirten Kitapçı, ''Şubat ayında bizi yoğun bir maç programı bekliyor. 2 Şubat'ta Fortis Türkiye Kupası'nda Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacağız. Ardından 5 Şubat'ta deplasmanda Erzurumspor ile lig karşılaşması yapacağız. Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmeyi, ligde ise Klasman Grubu'ndan birinci olarak çıkmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile bunu da başaracağımıza inanıyoruz.'' 

.
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2006 Cuma 15:01:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?