4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Yeni teknik direktör belli oldu

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta mücadele eden Giresunspor'da teknik direktörlüğe Cengiz Demir getirildi. 

Kulüp başkanı Fatih Kitapçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Turan Sofuoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevine Cengiz Demir'in getirildiğini söyledi. Önceki hafta Sofuoğlu ile yollarını ayırdıklarını ve teknik direktör arayışı içine girdiklerini belirten Kitapçı, belirledikleri isimlerle temasa ve bu isimlerden Cengiz Demir'le anlaştıklarını kaydetti. 

Demir'in, Giresunspor'u hedeflerine ulaştırabileceğine inandıklarını kaydeden Kitapçı, "Demir'i Giresunspor'a faydalı olacağı, Giresunspor'u hedefine taşıyacağı inancıyla göreve getirdik. İnşallah hedeflerimize teknik direktör Cengiz Demir'le ulaşırız" dedi.
Giresunspor'da teknik direktörlüğe getirilen Cengiz Demir ise, geçmişte gerek futbolculuk, gerekse de teknik adamlık görevlerinde bulunduğu Giresunspor'dan teklif aldığında, görevi severek kabul ettiğini ve Giresunspor'u hedeflerine taşımak için elinden gelen tüm gayreti ortaya koyacağını dile getirdi.
iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2006 Pazar 13:27:04
Güncelleme :2 Ekim 2006 Pazartesi 12:59:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat özkaya IP: 85.105.95.xxx Tarih : 19.09.2006 18:37:41
Hedefi büyük bir takımın başına geçen sayın Cengiz DEMİR hocamıza ve camiamıza hayırlı olmasını temelli ederim.Sayın hocam başarılar işallah gurbetteki giresunlularında yüzü güler sizlerin başarızı bizleri mutlu edeceğine emin olun.Bizler inandık '' lütfen siz ve tüm futbolcularda buna inansın'' ve ona göre sahada mücadele etsinler.inammak başarmanın yarısıdır.Hadi hayırlısı sandıktan çıkartmak istiyoruz artık bayraklarımızı.