5
Mayıs
2024
Pazar
ALUCRA - GİRESUN
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Giresun Üniversitesi Alucra Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgiler

Yüksekokulumuz İktisadi ve İdari Bölümü Programlar Bölümü İşletme”,”Muhasebe”,”Bankacılık ve sigortacılık”,”Halkla İlişkiler”,”Maliye” ve “Büro Yönetimi ve Sekreterlik” olmak üzere 6 programdan oluşmaktadır. 1750 metrekarelik kullanım alanı bulunan 5 katlı yüksekokul binamızda 8 derslik,25 bilgisayarlı bir bilgisayar laboratuarı,1500 kitap kapasitesine sahip kütüphane ve 250 m2 kullanım alanı bulunan öğrenci kantini bulunmaktadır.Bilgisayar laboratuarımız internet erişimine sahiptir.

2009-2010 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan yeni kampus alanımızın şu an inşaat çalışmaları sürmektedir.Yeni kampus alanımız 52000 m2 bir alana yerleşecek ve 2 tanesi Eğitim binası 1 tanesi yurt binası olmak üzere 3 bloktan oluşacaktır.Eğitim binalarımızın her biri 10000 m2 kapalı alana sahip ve 5 katlı olup toplam 24 derslikten oluşacaktır.

Okulumuzdaki akademik kadromuz 1 müdür ,1 müdür yardımcısı ve 1 bölüm başkanı olmak üzere 5 öğretim görevlisinden oluşmakta,ayrıca idari kadromuzda bir yüksekokul sekreteri,iki yardımcı hizmetli, bir kaloriferci,iki temizlik işçisi ve biri öğrenci işlerinde biri ise yazı işlerinde görev alan iki memurumuz bulunmaktadır.

Yüksekokulumuzdaki sosyal faaliyetler içerisinde; okulumuz öğrencileri tarafından oluşturulan tiyatro topluluğu,sinema günleri,folklor ekibi,sportif faaliyetler,satranç ve masa tenisi turnuvaları gibi sosyal aktiviteler bulunmaktadır.
Alucra Belediyesi yüksekokul öğrencilerine mülkiyeti belediyeye ait 3 katlı binasını yurt olarak kullanma olanağı sağlamıştır.Bu yurt 1245 m2 olup 120 yatak kapasitesine sahiptir.

Alucra’ya ulaşım olanakları fazladır.İç Anadolu bölgesinden gelecek öğrencilerimiz Ankara dan Asbayburt firmasının otobüsü ile her gün Alucra’ya ulaşım imkanına sahiptirler.İzmir,Afyon,Bursa ve İstanbul’dan da aynı firma ile her gün Alucra’ya ulaşım mümkündür.Ayrıca İstanbul’dan Alucra’ya sefer yapan Rota ve Doğuş turizm şirketlerinin otobüsleri de mevcuttur.Karadeniz bölgesinden ise Alucra’ya ulaşım Giresun üzerinden Fındıkkale,Alucra Seyahat ve Güven Turizm Firmalarının her gün seferleri mevcuttur.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Giresun Üniversitesi Alucra Meslek Yüksekokulu
Adres2 :Alucra/Giresun
Posta Kodu :28700
Telefon :0454 7514044
Faks :0454 751 3544
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.