23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Pakistan için 15 bin YTL toplandı

Görele'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bir günlük kampanyada, Pakistanlı depremzedeler için 15 bin YTL bağış toplandı.

Görele İlçe Milli Eğitim Müdür Korkmaz Cırıt yaptığı açıklamada, müdürlük olarak Pakistan'da meydana gelen depremdeki afetzedelere yardım için öğretmen, öğrenci ve veliler arasında kampanya gerçekleştirdiklerini söyledi. Cırıt, kampanyaya büyük ilgi olduğunu, hatta birçok kişinin altınlarla destek verdiği bir günlük kampanyada 15 bin YTL bağış topladıklarını belirtti.

Cırıt, kampanya çerçevesinde topladıkları meblağın ilçe halkının yardımseverliğinin en güzel örneği olduğunu kaydederek, "Kampanya çerçevesinde öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize zarflar dağıttık. Bazı okullarımızda ise öğrenciler tarafından Pakistan'a yardım için kumbara sandıkları kuruldu. Kampanya sonrasında toplanan zarfları açtığımızda oldukça duygulu anlar yaşadık. Zarfların içerisinden altınlar, hatta bilezikler çıktı. Kampanyaya destek veren bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ederim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2005 Cuma 12:12:30
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 16:53:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?