16
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

Ulaşıma yeni alternatif

Görele'de belediye otobüsleri, şehiriçi yolcu taşımacılığına başladı. Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, yaptığı açıklamada, kentin her geçen gün büyüdüğünü, bu nedenle şehiriçi yolcu taşımacılığının önemli bir sorun haline geldiğini söyledi.

İlçede yolcu taşımacılığının sağlıklı bir şekilde yapılamadığını ifade eden Melikoğlu, belediye meclisi olarak aldıkları karar doğrultusunda şehiriçi yolcu taşımacılığı yapmaya başladıklarını kaydetti.

Sahil Yolu boyunca Görele Devlet Hastanesi ve Kaba Mahallesi arasında kalan 3 kilometrelik güzergahta taşımacılığa başladıklarını belirten Melikoğlu, amaçlarının maddi kazanç sağlamak olmadığını, ilçe halkının daha rahat ve sağlıklı ortamda taşımacılık hizmetinden yararlanması olduğunu dile getirdi.

Melikoğlu, belediye tarafından belirledikleri yolcu tarifesinin ise sivil için 50 YKr, öğrenci için de 25 YKr olduğunu sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 13:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
haydar medik IP: 85.176.117.xxx Tarih : 18.06.2006 09:38:30
devletin mali deniz neden hala kamu sektörü bu tür hizmet getirme yoluna gidiyor belediye bundan para kazanamaz devlete bir kambur daha geliyor zarar milletin cebinden cikacak bu belediye meclisi ayni yere hat koyup ihaleyle özel söktöre satabirdi 21 ci yüz yilda cag disi düsünceye sahip bir belediye meclisimizin olmasi üzüntü verici not, bu elestiri www.sogukpinar.de tekrar yazilacaktir sogukpinar köyü internet sitesinde makaslama olmaz