18
Mayıs
2024
Cumartesi
PİRAZİZ - GİRESUN

El yıkama tartışması kanlı bitti

Piraziz'de dün gece çıkan olayda 1 kişi silahla vurularak öldürülürken, 1 kişi de yaralandı. İlçenin Bahtiyar Aydın Caddesi üzerinde el yıkama nedeniyle Muammer K. (28) isimli şahıs ile Bülent Hasdemir ve Cevdet Terzioğlu isimli şahıslar arasında tartışma çıktı.

İddialara göre, ilçenin Bahtiyar Aydın Caddesi üzerinde bulunan kahvehanede Muammer K. (28) ile Cevdet Terzioğlu (38) arasında el yıkama meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından evinden silahını alan Muammer K., cadde üzerinde Cevdet Terzioğlu’nu ve yanında bulunan Bülent Hasdemir’i tabancayla vurarak yaraladı.

Başından vurulan Cevdet Terzioğlu ile bacağından yaralanan Bülent Hasdemir, Giresun Kale Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Cevdet Terzioğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sonrasında firar eden Muammer K.’nin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2005 Pazartesi 12:53:26
Güncelleme :14 Mart 2006 Salı 12:31:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
beyza IP: 88.230.200.xxx Tarih : 8.12.2008 15:55:08

cevdet terzioğlu benim amcam olduğu için ilk olarak bu olaya çok üzüldüm.o benim babamın kardeşi olduğu için babama hala cevdet delinse direk kalbi yaralanır.babam da bir abi olarak benim gibibu olaya çok üzüldüve üzüntüleri devam ediyor.bundan sonra da dayımın oğlu birtek can yoldaşı da rahmetli olduktan sonra.. allahın bize peygamber sabrı vermesini dilerim... muammerede.....