19
Mayıs
2024
Pazar
PİRAZİZ - GİRESUN

İşadamından sünnet şöleni

Hayırsever işadamı Öner Hekim tarafından geleneksel hale dönüştürülen sünnet şöleninin bu yıl 16.’sı yapıldı.


Piraziz ilçesinde Adadolu Sağlık Meslek Lisesi bahçesinde, Hekim'in hayatını kaybeden oğlu Ömer Hekim’in isminin verilerek yapılan sünnet şöleninde 150 çocuk erkekliğe ilk adımlarını attı. Sünnet şöleninde konuşan Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim'in, Giresun ekonomisine büyük katkı sağlamış bir kişi olduğunu, anlamlı katkılarından dolayı Hekim'e teşekkür ettiğini söyledi.
Kendisinin Tunceli'ye atandığını, bu nedenle Giresunlular'ın haklarını helal etmelerini isteyen Taşkesen,"Giresun'a ilk ziyaretim Piraziz ilçesine olmuştu. Şimdi ise veda ziyaretimde ilk bu ilçeye olması gerçekten büyük bir tesadüf. Giresun'da 2 yıl 4 ay gibi bir süre görev yaptım. Bu süre içerisinde bana gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra bende bir fahri Giresunlu'yum. Her Giresunlu'ya kapım açık olacaktır. Nerde olursam olayım yüreğim sizinle olacak. Hepinize allahaısmarladık diyorum. Hakkınızı helal edin" dedi.
Sünnet Şölenine, Bulancak Kaymakamı Ayham Durmuş, Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, Giresun Sağlık İl Müdürü Cengiz Cindemir, GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 21:55:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?