18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET
Belediye Sayfaları

Dünya bu resimleri konuşuyor

İngiltere'de yayımlanan gazeteler

Üzeyir Caycı Fransa'dan bildiriyor...

Tarafıma gönderilen e-mail yazısı ile tüm halkımıza bu vahşetin boyutlarını duyurmak isterim..Teşekkürler Üzeyir bey.Teşekkürler yurtseven.net.. Dünya bu ibret fotoğraflarını görür ve ABD yi daha iyi anlar..

http://www.fotolar.s5.com/  ( Bu site çökertilmiştir)

Resimleri görmek için yukarıdaki linke tiklayınız

Son 4 gündür sıkça konuştuğumuz cezaevi ve tecavüz fotoğraflarının adresleri değişik posta gruplarına iletilmişti. Fakat şu anda, özellikle Türkçe posta gruplarına adres olarak gönderilen sitelerin ya tamamen çökertildiğini, ya da ilgili sayfaların yok edildiğini tespit ettik. Bizim tespit ettiğimiz 3 site bu şekildedir.

Bu yüzden önceden elimde birikenlerle birlikte bu fotoğrafları ayrıca yayımlama gereği duydum. Fotoğrafları www.fotolar.s5.com adresinde fazlasıyla bulabilirsiniz. Bu sitenin de akıbeti aynı olursa bir başka site, o da olursa bir başkası...

YUKARIDA BELİRTİLEN SİTE ÇÖKERTİLMİŞ ANCAK YURTSEVEN NET AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMAYI YAPARAK YAYINA KENDİ SİTESİNDEN DEVAM ETMEKDEDİR.

RESİMLER İÇİN...

http://www.yurt-seven.net/

ADRESİNDEN BAKABİLİRSİNİZ..

YURTSEVEN NET'TEN YAPILAN AÇIKLAMA:

Nihayet akla gelen başa da geldi ve bu site dün akşam 17:20 – 17:35 arasında “B” vitamini eksikliği çeken birisi veya birileri tarafından çökertildi. Aslında, 4 günde 12.000 ziyaretçiyi kendilerine düşman yapan bu siteye saldırmakta geç kalmalarına şaşırdığımı bile söyleyebilirim.

Ne kadar “free” olduğu tartışılacak “Freeservers.com”dan ücretsiz aldığım bu siteye, şifre hatırlatma robotunun da doğru gönderdiği kendi şifremle tekrar giriş yapamıyorum. Zaten “ftp”si çalışmadığı için dosya gönderme işlemini de geç yapıyordu. Bu yüzden aynı sunucuları kullanmayacağım.

Site çökertildikten sonra yaşadığım kızgınlıkla karışık “gurur” duygularıyla, elimde birikenlerden ziyade yayımlayabileceğim ne kadar fotoğraf varsa internetten indirdim. Çökertilen diğer yabancı siteler, farklı dosya saklama sistemiyle yayınlarına yeniden başlamışlar. Ekleme yapılmış bu fotoğrafları, kendi sitemde hal-i hazırda yer olmadığı için, yeni alan siparişi, banka havalesi derken henüz yayımlayabiliyorum. Fotoğrafların tamamına yukarıdan seçim yaparak bakabilirsiniz.

Bu site için de salyası akacak olan az gelişmişlere söyleyeyim: Dosyaları “ftp” ile göndermek için her zaman bir 15 dakikam var.

Son olarak; Eski siteye kendi sitelerinde köprü veren, siteyi yabancı forumlara taşıyan, siteye destek mesajlarıyla posta kutumu dolduranlara teşekkür eder, sağlık ve “bağımsızlık” dileklerimi yinelerim.

Yurtseven - 11.05.2004

Sağlıkla, bağımsız kalın...

www.yurt-seven.net

Sayın Üzeyir Lokman Çayci uluslararasi arenada edebi alanda bir çok başarılara imza atmiş bir sanatçı, yorumcu, ve edebiyatçımızdır. Tüm dünyanın tanıdığı Üzeyir Lokman Çaycı'yı

okumaya devam ediniz..

http://perso.wanadoo.es/tomeu_adrover/dosislas.html

http://perso.wanadoo.es/tomeu_adrover/linkdosis.html

 

http://www.yurt-seven.net/
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2004 Cuma 20:14:48
Güncelleme :29 Eylül 2004 Çarşamba 14:46:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?