5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Yaşlı genç elele

Merkezi İstanbul'da bulunan Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) Gümüşhane Şubesi tarafından "Yaşlı Topraklarda Genç Eller" adı altında yeni bir proje hazırlandı.

GÜSİAD Şube Başkanı Gökhan Kömürcüoğlu ve Proje Koordinatörleri Banu Belgi ile Duygu Nesli ortak düzenledikleri basın toplantısıyla projenin tanıtımını yaptı. Devlet Planlama Teşkilatı Ulusal Ajans'ın AB destekli hibelerinden sağlanacak 24 bin Euro'luk kaynakla gerçekleştirilecek projeyi tanıtan GÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Gökhan Kömürcüoğlu ve Proje Koordinatörleri Banu Belgi ile Duygu Nesli, yapılacak çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

"Yaşlı Topraklarda Genç Eller" adını taşıyan proje kapsamında 20-27 Haziran 2006 tarihleri arasında İspanya , İtalya, Yunanistan ve İsveç'ten ülkemize gelecek katılımcılarla birlikte Gümüşhane'den seçilmiş olan gençler düzenlenecek aktivitelere katılacaklar. Daha önce duyurusu yapılan projeye Gümüşhane'den 10 genç katılacak. Diğer ülkelerden gelecek katılımcılarla birlikte toplam 35 kişi bir hafta süreyle farklı kültürler arasında etkileşim gerçekleştirecekler.
GÜSİAD Şube Başkanı Gökhan Kömürcüoğlu, "Projemizle gençlerimiz hem kendi kültürümüzü tanıtacaklar hem de uygulanacak aktiviteler vasıtasıyla karşılıklı hoşgörü ortamında kültürler arası önyargısız etkileşimi sağlayacaklardır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2006 Pazar 13:03:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cihan çetin IP: 85.105.225.xxx Tarih : 8.10.2008 21:09:42

hocam sizi çok seviyoruz