5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Özgün'den başbakana davet

İl Başkanları ve Yerel Yönetimler toplantısına katılmak için Ankara'ya giden AKP Gümüşhane İl Başkanı Yusuf Özgün, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ı Gümüşhane'ye davet ettiğini söyledi.

AKP İl Başkanı Yusuf Özgün, Başbakan Erdoğan'a Ankara'da Gümüşhane Dernekleri Federasyonu'nun (GÜDEF) organize ettiği Gümüşhaneliler gecesine katılmasından dolayı teşekkür ettiğini ve yapılacak olan 2'inci olağan il kongresine katılması için kendisini Gümüşhane'ye davet ettiğini belirtti.

İl Başkanı Özgün, "Başbakanımız Gümüşhaneliler gecesinden ve gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını belirtti. Bu mutluluğunu toplantıda tüm il başkanlarıyla paylaştılar. Başbakanımızın yoğun programına rağmen ilimiz meseleleriyle ilgili bir süre görüşmemiz oldu. Belediye başkanlarımız, il genel meclisi üyelerimiz ve yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılarıyla yapılan ayrı bir toplantıda da hiçbir parti ayırımı gözetmeden hazırlanan tüm projelere imkanlar çerçevesinde destek alınacaktır" dedi.

İl kongresi sürecine de değinen Yusuf Özgün, ilçe kongrelerini birlik, bütünlük içerisinde yeni katılımlarla demokratik ortamlarda büyüyerek gerçekleştirdiklerini, henüz takvimi belirlenmeyen il başkanlığı sürecinde AKP duruşuna leke sürecek en ufak bir hadisenin cereyan etmemesi gerektiğini anlattı.

Özgün, "Bunu sağlamak bütün AKP'lilerin temel önceliği olmalıdır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 2'inci olağan il kongremizi büyük bir coşkuyla hep birlikte dayanışma içinde, partimize yakışır bir şekilde gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2006 Çarşamba 13:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?