4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Siyasetçiler ve işadamaları iftarda buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Gümüşhane Milletvekili Temel Yılmaz bürokrat, siyasetçi ve işadamlarına Devlet Su İşleri Tesisleri’nde iftar yemeği verdi.

Yemeğe, Gümüşhane Milletvekili Sabri Varan, Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Alay Komutanı Yusuf Marangoz, Emniyet Müdürü Ali Tom, daire amirleri, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, siyasi parti başkanları ve işadamları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Yılmaz, “Bu güzel gün umuyorum ki daha ileriki zamanlarda güzel günlere tekabül eder. Biz siyasetçiler olarak zaman zaman sizleri makamlarınızda ziyaret ediyoruz. Zaman kısıtlı olduğu için sizleri böyle hep bir arada görmek beni gerçekten mutlu ediyor. Bu birlik ve beraberlikle istikrar ve güven oluşuyor. İnsanlarda sevgi ve saygı bağı oluşuyor” dedi. Milletvekili Sabri Varan’da yaptığı konuşmada, “Gümüşhane’nin kalkınması ve ileri bir seviyeye gelebilmesi için sizlerinde bizi yönlendirmenizi bekliyoruz.” diye konuştu.

Vali Veysel Dalmaz’da, “Biz bu milletin içerisinden geldik ve bu milletin değerleriyle yetiştik. Burada da bir hizmete talip olduk. Görüyorum ki ilimizde olan birlik ve beraberlik beni gerçekten mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi : 9 Kasım 2004 Salı 21:17:14
Güncelleme :10 Kasım 2004 Çarşamba 09:04:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?