19
Mayıs
2024
Pazar
KELKİT - GÜMÜŞHANE

Çamur yolunda hummalı çalışma

ÇAMUR YOLUNDA HUMMALI ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı en büyük köylerden birisi olan Çamur köyünde yeni yol çalışmaları devam ediyor.

İl Özel İdaresi imkanları ile yapılan, bazı bölümlerde güzergahı değiştirilen, bazı bölümlerde de genişletilme ve düzeltme yapılan yolun Gümüşhane’nin standartlara en uygun köy yolu olduğunu belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, “Projesi ve uygulaması ile en başarılı yollarımızdan birisi” dedi.

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu beraberinde Kelkit Kaymakamı Ayhan Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Kelkit İlçe Özel İdare Bakımevi Sorumlusu Mustafa Şekerli, Çamur köyü muhtara Necmettin Coşar ile bölgede incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz yıl ihale ile yapılan bazı düzenlemelerin ardından bu yıl İl Özel İdaresi imkanları ile kalan işlerin yapıldığını belirten Vali Salihoğlu, “Yolumuzda geçen yıl projelendirerek bir kısmını ihale yolu ile yapmıştık. Eksik kalan bölümleri de İl Özel İdaremiz araç parkı ile yapıyoruz. Çalışma ile Göğün yokuşu denilen bölge ile Kümbet arasındaki bin 600 metrelik bölümde yeni yol yaparak güzergahı değiştirdik. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Yolun birçok bölümü reglaj ve stabiliziye seviyesine hazır hale getirildi. Bu ay sonuna kadar yolun tamamını bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın ise, yolun Gümüşhane’de standartlara en uygun köy yollarından birisi haline getirildiğini belirterek, en kısa zamanda tamamlanması için personelin büyük bir özveri ile çalışmaları sürdürdüğünü söyledi. Yalçın, emeği geçen herkese teşekkür etti.

ÇAMUR YOLUNDA HUMMALI ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2010 Cuma 16:54:05
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 18:03:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rehber 29 IP: 212.175.112.xxx Tarih : 27.09.2010 10:55:22

Gecikmiş fakat yine de çooook sevindirici bir haber oldu :) İnşallah köyümüzün yolu bir an önce tamamlanır ve öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve vatandaşlarımız daha fazla zor durumda kalmaz.