19
Mayıs
2024
Pazar
KELKİT - GÜMÜŞHANE

Dev parkın açılışı yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine yaptırılan “İBB KİPTAŞ KENT PARKI” 2 bakan ve İBB Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımı ile Cumartesi günü yapılacak.


Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, eski Erzincan yolu üzerinde (Müderris Osman Efendi Caddesi) KİPTAŞ tarafından 57 dönüm arazi üzerine kurulan parkın Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz’in en büyük parkı olduğunu söyledi.
Başkan Duran, Cumartesi günü yapılacak olan açılışa Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ve İBB şirketleri genel müdürlerinin katılmasını beklediklerini söyledi.


Bölgenin en büyük parkında 4 çocuk oyun alanı, koşu parkuru, gezinti parkuru, basketbol, voleybol, tenis kortu ve halı sahanın olduğunu belirten Başkan Duran, parkta ayrıca piknik alanı, lokanta, kafeterya gibi sosyal alanların da olduğunu söyledi.


Cumartesi günü yapılacak olan açılışa tüm Gümüşhanelileri davet eden Duran, “Açılış programımız Kelkit’in değil, Gümüşhane’nin programıdır. Gelen misafirlerimiz ilimizin Türkiye çapında ne kadar ilgi gösterilen bir il olduğunun ifadesidir. Park bölgemizi temsil edecek. İlimizden de hemşehrilerimizi bu mutlu günümüzde aramızda görmek istiyoruz.” Dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 09:58:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre delioglu IP: 82.238.151.xxx Tarih : 21.09.2009 23:34:32

BEN FRANSA 68 MULHOUSEDAN EMRE KELKITIN ALACAT KOYUNDENIM HIC BIRYERDE BULUNMAAAAZZZ KURBAN OLDUGUMUN KELKITIIIII VAR MI BOYLE BI MEMLEKEETT