18
Mayıs
2024
Cumartesi
KELKİT - GÜMÜŞHANE

HEM'den yılsonu sergisi

KELKİT HALK EĞİTİM MERKEZİNİN 2009-2010 YILSONU SERGİSİ

Kelkit ilçesi Halk Eğitimi Merkezinde 2009-2009 Eğitim ve Öğretim Yılında usta öğreticileri ve kursiyerleri tarafından el emeği, göz nuru ile hazırlanan ürünler sergi ile vatandaşların beğenisine sunuldu.

Kelkit Halk eğitim Merkezi salonunda yapılan açılış törenine Kelkit Kaymakamı Ayhan Işık, İlçe Emniyet müdürü Saffet Koçak, Belediye Başkanı Muammer Duran İşKur İl müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı, Tarım İl Müdürü Hasan Irkın,Ak Parti Kelkit İlçe Başkanı Ahmet Güler, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Pala, İl Milli eğitim müdürü Şükür Köse ve şube müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Programda İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mihrali Can yaptığı konuşmada, yaygın eğitim merkezi olan Halk Eğitim merkezlerinin örgün eğitimin içinde ve dışındaki tüm kişileri hedef kitlesi içine alan ve yaşam boyu devam eden bir eğitim kurumu olduğunu söyledi.

Kelkit Kaymakamı Ayhan Işık ise konuşmasında, “Halk eğitim faaliyetleri bugün istihdam ve eğitim amaçlı yeni yeni yaygın eğitim modelleri ile toplumsal kalkınmaya hız verecek biçimde sürdürülmektedir. Yetişkin eğitimi ve sürekli eğitim günümüz dünyasının bilgi toplumlarında artık zorunlu hale gelmiştir. Hızla değişen dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeler toplumun ekonomik, kültürel, siyasal ve toplumsal yapısında değişmelere neden olmaktadır. İnsanların bu değişimlere uyum sağlaması, değişmenin gerektirdiği bilgi, beceri ve değerleri kazanmasını zorunlu kılmaktadır.” dedi.

Yapılan konuşmalar ve halk oyunları sonrasında sergi açılışı yapılarak el ürünleri halk izlenimine açıldı.

KELKİT HALK EĞİTİM MERKEZİNİN 2009-2010 YILSONU SERGİSİ
KELKİT HALK EĞİTİM MERKEZİNİN 2009-2010 YILSONU SERGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 14:02:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?