26
Mayıs
2024
Pazar
KELKİT - GÜMÜŞHANE

Islah çalışmaları sürüyor

KELKİT’TE DERE ISLAH ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Kelkit ilçesinin kanayan yarası konumunda ki dere ıslahı çalışmaları projesinin tamamlanarak ihale edildiğini ve yüklenici firmanın çalışmalara başladığını söyledi.

Yaptığı açıklamada dere ıslahı çalışmalarını yerinde incelediklerini, yaklaşık 5 bin metrelik dere ıslahının ve 5 köprüden oluşacak çalışmanın 5 milyona mal olacağını belirten Aydın, projenin tüm ödeneğinin hazır olduğunu ve yetkilerinin çalışmalarına paralel olarak ödemelerin yapılabileceğini söyledi.

Hızlı ve güvenli şekilde yıllardır beklenen dere ıslahı projesinin tamamlanması için çalışmaların takipçisi olacağını belirten Aydın, “Kelkit, şehir merkezi içerisinden geçen Kelkit çayının ıslah edilmesi ile modern bir konuma kavuşacak. İlçemizin, ticaretinin, eğitiminin, sağlığının yükseltilmesi çalışmalarında olduğu gibi bu tür projelerinde takipçisiyiz. Bu eşsiz memleket tüm hizmetlerin en iyisini hak ediyor, yüklendiğimiz sorumluluk bilinci ile hemşerilerimiz için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.

KELKİT’TE DERE ISLAH ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 15:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?