17
Mayıs
2024
Cuma
KELKİT - GÜMÜŞHANE

Kan yetiştirir gibi pasaport yetiştirdiler

Fransa’da işçi olarak çalışan 74 yaşındaki Bilal Fidan, aniden rahatsızlanınca, Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlar tarafından yapılan müdahalelerden sonuç alınamayınca, Bilal Fidan’ın Fransa’da tedavisini yaptırmak istemesi üzerine, pasaportu 1 saat içinde hazırlandı ve Fidan’a getirildi.

Gümüşhane Emniyet Müdürü Ali Tom, "Yurt dışında çalışan hasta bir vatandaşımızın acilen pasaport ihtiyacı olduğunu duyunca, hemen talimat vererek bir saat içerisinde pasaportunu hazırlattım. Biri bay, diğeri bayan olmak üzere iki polis memurunu görevlendirerek, pasaportun Kelkit Devlet Hastanesi’nde yatan Bilal dedeye teslim edilmesini ve bir demet çiçekle birlikte geçmiş olsun dileklerimin iletilmesini istedim" dedi.

74 yaşındaki Bilal Fidan, polis memurlarının bu davranışı ve Emniyet Müdürü’nün gönderdiği çiçekler karşısında çok duygulanarak, "Beni bu yaşta, hasta yatağımda çok mutlu ettiniz. Bu davranış karşısında söyleyecek söz bulamıyorum. Sayın müdürümüze selamlarımı iletin, eğer ölmez de Türkiye’ye dönersem, ilk işim kendilerini ziyaret etmek olacaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2004 Cumartesi 13:44:40
Güncelleme :11 Nisan 2005 Pazartesi 21:07:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?