16
Mayıs
2024
Perşembe
KELKİT - GÜMÜŞHANE

Kelkit Kent Konseyi toplandı

Kelkit İlçesi Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı Kelkit Belediyesi Kültür Salonu'nda yapıldı. 

Toplantıya, Kelkit Kaymakam Vekili ve Köse Kaymakamı Hakan Cenk Karaduman, , Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri,muhtarlar, öğrenci temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. 

Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kent Konseyi yönetmeliği okundu. Daha sonra konuşan Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran "Şu anda Kelkit Belediye Başkanı olarak hiç mübalağa etmeden sanki bir bayram sevinci ve heyecanı yaşadığımızı söyleyebilirim. Kent konseyini çok önemsiyoruz Lütfen hissiyatımı aşırı bulmayınız. Yakın bir gelecekte daha yakından anlaşılacak ki bugün Kelkit'te da yeni bir devir başlıyor" şeklinde konuştu. 

Daha sonra konuşan Kelkit Kaymakam Vekili ve Köse Kaymakamı Hakan Cenk Karaduman, kent yönetiminin kentin tamamını veya büyük bölümünü ilgilendiren alt yapı, sağlık, eğitim vb. konularda değerlendirmeler ve çözümler geliştirmek fikrinde şekillenmesi gerektiğini vurguladı. 

Daha sonra yapılan seçimle Kelkit Kent Konseyi Yürütme Kurulu'na şu isimler seçildi: Muammer Daltaban (Kelkit Belediye Meclis Üyesi), İbrahim Bingöl (Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı), Necdet Ertunç ( Ziraat Odası Başkanı), Beyler Kara (Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı), Cafer Hirik, Eyüp Mutlu (Kelkit Sanayici ve İşadamları Derneği), Yard. Doç.Sabahattin Karanlık (Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu Müdürü),Asiye Sargınalp ( Eczacı).
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2007 Cuma 11:34:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?