19
Mayıs
2024
Pazar
KELKİT - GÜMÜŞHANE

Kurtuluş coşkuyla kutlandı

Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 91.yıldönümü etkinlikleri dün akşam yapılan halk konseri ile sona erdi.


Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konseri Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Vali Yardımcısı Mehmet Demiral ve çok sayıda vatandaş izledi.
Konserde sahne alan Selçuk Çelik, Oğuzhan Meydan, Onur Akgül, Akın Akıntürk ve Mahmut Polat söyledikleri türkü ve şarkılarla Gümüşhanelileri coşturdular. Akşam 18.00’de başlayacak olan program, halkın yoğun ilgi gösterilmesi ve AKM salonunun çok erken saatlerde dolması nedeniyle saat 17.00’de başladı. Yoğun talep üzerine TRT-1 ekranlarından her Cumartesi günün yayınlanan “Sen Türkülerini Söyle” adlı yarışmada Gümüşhane’yi temsil eden Onur Akgül, ikinci kez sahneye çıkarak günün finalini yaptı.


Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Programa gösterilen ilginin fazla olması ve Atatürk Kültür Merkezi Salonu’nun erken saatlerde dolmasından dolayı programa katılamayan dinleyiciler için yeni bir konser sözü verdi.
Programında sonunda Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Vali Yardımcısı Mehmet Demiral ve Gümüşhane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baddal Bayar tarafından sanatçılara plaket ve buket verildi.
Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 91.yıldönümü etkinlikleri bu yıl üç gün olarak düzenlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 11:38:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?