18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Dört koltuklu kaymakam

Gümüşhane'nin Torul İlçesi Kaymakamı Abdurrahman Akdemir, iki vali yardımcılığı ile birlikte Torul İlçesi'ne 30 kilometre uzaklıktaki Kürtün Kaymakamlığı'na da vekalet ediyor.

Gümüşhane Vali Yardımcıları'ndan İbrahim Sevimli'nin üç ay önce askere gitmesi sebebiyle bu görevi vekaleten yürüten Torul Kaymakamı Abdurrahman Akdemir, Vali Yardımcısı Nihat Karabiber'in de yıllık izine ayrılması ile boşalan vali yardımcılığı görevi de, Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz tarafından, il merkezine en yakın ilçe olması nedeniyle vekalet görevi Torul Kaymakamı Abdurrahman Akdemir'e verildi.

Torul Kaymakamı Abdurrahman Akdemir, ilçe kaymakamlığı ve iki vali yardımcılığı görevini vekaleten yürütürken, ilçeye en yakın Kürtün Kaymakamı Hüseyin Çakırtaş'ın da yıllık izine ayrılması nedeniyle Kürtün Kaymakamlığını vekaleten yürütme görevi de kendisine verildi. Bu görevler, Kaymakam Abdurrahman Akdemir'in, 'Dört Koltuklu Kaymakam' unvanını kazanmasına neden oldu.

Torul Kaymakamı Abdurrahman Akdemir, Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz tarafından kendisine verilen iki vali yardımcılığı ve bir kaymakamlık görevlerini de haftanın günlerine dağılım yaparak yürüttüğünü söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 13:52:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?