6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Olur böyle vakalar sünnetçiler yakalar

Kastamonu Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği sünnet şöleninde 120 çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun katıldığı sünnet şöleninde ilginç görüntüler yaşandı.

Sabah saatlerinde aileleriyle birlikte belediyede toplanan çocuklar, dua için Şeyh Şaban'ı Veli Türbesi'ne götürüldü. Daha sonra Belediye Düğün Salonu'na gelen çocuklar, görevli altı sünnetçi tarafından gün boyu sünnet edildi. Sünnet olmak istemeyen bazı çocuklar annelerinin elinden kurtulup kaçarken, kaçmayı başaramayan küçük Atakan Etyemezoğlu zorla sünnet edildi.

Sünnet olmamak için dakikalarca ağlayan ve tekmeler savuran Atakan, sünnetçilere de zor anlar yaşattı. Küçük çocuğun sünnetten kurtulma çabaları işe yaramadı. Çevredekiler tarafından sünnet yatağına yatırılan Atakan, sonunda sünnet edilebildi ve hediyesini Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun elinden aldı.

Sünnet şöleninde kısa bir konuşma yapan Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, geleneksel hale getirdikleri bu hayır işini gerçekleştirmekte emeği geçenlere teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2005 Perşembe 14:34:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?