2
Mayıs
2024
Perşembe
CİDE - KASTAMONU
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Kastamonu Üniversitesi Cide Rıfat Ilgaz Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgiler

Ülkemizin ara eleman gereksinimini karşılamak amacıyla kurulan Cide Rıfat Ilgaz Meslek Yüksekokulu; bilgi ve teknoloji üretmek, bilim verilerini yaymak, ulusal alanda gelişme ve kalkınmaya destek olmak, sanayi ve teknolojiye kalite kazandırmak hedeflerini gerçekleştirmek amacına uygun olarak, bünyesinde barındırdığı programlarla eğitim ve öğretim vermektedir.

Okulumuzda Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ve Ağırlama Hizmetleri Programları yer almaktadır. Ayrıca 2009–2010 Eğitim-Öğretim yılından itibaren ek yerleştirme ile öğrenci alacak olan Elektronik Teknolojisi ve Bilgisayar Programcılığı Programları yer alacaktır. Bu programlardan mezun olan öğrenciler almış oldukları eğitim sayesinde kamu ve özel sektörün kalifiye eleman ihtiyacını karşılayacaktır.

Öğrencilerin her türlü gereksinimine yanıt veren, doğa ve denizle iç içe, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yapılabildiği okulumuz, geleceğin turizm cenneti olan Cide ilçesindedir.

06.10.2008 tarihinde eğitim ve öğretime başlayan okulumuzda 15 adet derslik olup; 4324 m² kapalı alan, 776.6 m² açık alan, 273 m² sosyal alan ve 630 m² spor alanı ile eğitim öğretim hizmeti gerçekleştirilmektedir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Cide Rıfat Ilgaz Meslek Yüksekokulu
Adres2 :Kastamonu
Posta Kodu :
Telefon :0 366 871 85 57
Faks :0 366 871 85 52
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.