26
Mayıs
2024
Pazar
DADAY - KASTAMONU
Belediye Sayfaları

Ballıdağ'ın kaderi belli oldu

Kastamonu'nun Daday ilçesinde bulunan eski Ballıdağ Sanatoryumu, 29 yıllığına Hacettepe Üniversitesi Kastamonu Tıp Fakültesi'ne kiralandı.
Daday İl Genel Meclisi üyesi Faruk Ataşalar, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanlığı'na vermiş olduğu yazılı önerge ile Ballıdağ Hastanesi'nin kaderinin belli olduğunu açıkladı. Hacettepe Üniversitesi Kastamonu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sırrı Kes'in Daday'a geldiğini, ilçedeki siyasi ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımıyla toplantı yaptıklarını ifade eden Ataşalar, "Sayın Dekanımız Ballıdağ Hastanesi binasının 8 bin TL'ye 29 yıllığına kiralandığı ve onay için Orman Genel Müdürlüğü'ne ilgili evrakın gönderildiği müjdesini verdi" dedi.


Faruk Ataşalar, "Dekanımız şimdi sıranın Dadaylılar ile Kastamonulularda olduğunu hatırlattı. Yani hepimize büyük görev düşüyor. Yapılması belki de bir daha mümkün olmayan böyle bir tesisin atıl kalmasını önleyen ve ilçemize kazandıran eski Bakanımız Sayın Murat Başesgioğlu'na, Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Sırrı Kes'e ve işin fikir babası Kastamonu Özel Uğurlu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Atıf Uğurlu'ya İl Genel Meclisi olarak teşekkür belgesi vermemiz gerekir" ifadelerini kullandı

iha
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 13:20:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?