20
Mayıs
2024
Pazertesi
TAŞKÖPRÜ - KASTAMONU
Belediye Sayfaları

Kırmızıgül Taşköprü'yü salladı

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde konser veren Mahsun Kırmızıgül, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.


Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak festivali etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Mahsun Kırmızıgül, söylediği birbirinden güzel şarkılarla kendisini dinlemeye gelen hayranlarını coşturdu.
Eski ve yeni albümünden söylediği parçalarla herkesin beğenisini kazanan Kırmızıgül, "Ben böyle görkemli bir kalabalık beklemiyordum. 5 yıl önce Taşköprü'ye geldiğimde bu kalabalığın üçte biri vardı. Demek ki festivaliniz gün geçtikçe daha da büyüyor" dedi.


Kendisine sarılmak için birbiriyle yarışan bayan hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaşan Kırmızıgül, öpmesine izin verdiği genç hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Sahneye çıktığı andan itibaren neşeli tavırları ile dikkat çeken Mahsun Kırmızıgül, yaklaşık 3 saat sahnede kaldı. Zaman zaman sevenleri ile sohbet eden Kırmızıgül, "Sahura kadar buradayız. Gitmek yok" diye espri yaptı. Kendisine tezahürat yapan sevenlerine cevap veren Kırmızıgül, "Beni şımartmayın, çünkü uzun zamandır sahnelere çıkmıyorum. Aslında bu konsere de gelemeyecektim ama bir yıl önce söz vermiştim. Ondan dolayı buradayım. 20 gün sonra yeni sinema filmi çalışmalarım başlıyor. Çok yoğunum ama sözümde durdum, geldim" diye konuştu.


Bir ara söylediği 'Annem annem' adlı parçadan etkilenen yaşlı bir hayranını sahneye davet eden Kırmızıgül, yaşlı kadına neden ağladığını sordu. Yaşlı kadın Kırmızıgül'e, "Kısa süre önce genç oğlumu kaybettim. Onun için ağlıyorum" cevabını verdi. Kırmızıgül, dünyada en değerli gözyaşın bir annenin gözyaşı olduğunu vurguladı. Gece sonunda Kırmızıgül'e Taşköprü Belediyesi'nce çeşitli hediyeler verildi

İha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 16:14:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?