15
Haziran
2024
Cumartesi
TAŞKÖPRÜ - KASTAMONU
Belediye Sayfaları

Merada kavga kanlı bitti: 3 yaralı

Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’ne bağlı Tekeoğlu Köyü’nde, 2 akraba arasıda hayvan otlatırken çıkan kavgada, 2’si kurşun 1’i sopayla olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Köylerindeki merada hayvan otlatan 50 yaşındaki Mustafa Y., aynı yerde hayvanlarını otlatan akrabası 55 yaşındaki İsmail Y. ile hayvanların karışması yüzünden tartıştı. Sözlü düellonun büyümesi üzerine 2 akraba arasında taşlı sopalı kavga çıktı. Bu arada yine akrabaları olan 48 yaşındaki Hüseyin Y. de olay yerine kavgayı ayırmak amacıyla gelince, Mustafa Y. ruhsatlı silahını çekti.

Kendisini korumak için silahını çektiğini söyleyen Mustafa Y., ardı ardına tabancasını ateşli. Olayda, bel kısımlarından aşağı kesime kurşun isabet eden İsmail Y. ve Hüseyin Y. ağır yaralandı. Kafa ve kollarına gelen sopa darbeleriyle yaralanan Mustafa Y. de çevredekiler tarafından Taşköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Taşköprü’deki ilk müdahalenin ardından Dr. Münif İslamoğlu Kastamonu Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralılardan Hüseyin Y., durumunun kritik olması nedeniyle Ankara Numune Hastanesi’ne gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2005 Çarşamba 11:32:55
Güncelleme :28 Kasım 2005 Pazartesi 16:00:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?