31
Mayıs
2024
Cuma
TAŞKÖPRÜ - KASTAMONU
Belediye Sayfaları

Öğrencilerden duygulandıran ziyaret

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bulunan Mustafa Sıtkı Erkek Lisesi öğrencileri, okullarını yaptıran hayırsever iş adamı Mustafa Sıtkı Erkek ve eşi Hikmet Erkek'e vefa ziyaretinde bulundu.

Mustafa Sıtkı Erkek Lisesi öğrencileri tatilini geçirmek için 10 günlüğüne eşi Hikmet Erkek ile birlikte memleketi Taşköprü'ye gelen hayırsever iş adamı Mustafa Sıtkı Erkek'i ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu ve öğretmenlerin de katıldığı ziyarette ilk olarak Hikmet Erkek'e çiçek takdim eden öğrenciler Mustafa Sıtkı Erkek ve Hikmet Erkek'in ellerini öperek kendilerine böyle güzel bir okul yaptırdıkları için teşekkür ettiler.

94 yaşındaki Mustafa Sıtkı Erkek ve eşi Hikmet Erkek çiftinin oldukça memnuniyet duyup duygulandıkları ziyarette Erkek çifti bu nazik ziyaretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu ile yaptırdığı okulun öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

"Sizleri başarılı ve mutlu bir şekilde görebilmek bizler için bulunmaz bir duygu" diyen hayırsever iş adamı Mustafa Sıtkı Erkek, öğrencilerin hedeflerini yüksek tutmalarını ve bir gün mutlaka memleketlerine faydalı işler yapabilme düşüncesinden şaşmamalarını istedi.

Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahçacıoğlu da ilçeye örnek bir okul kazandırdıkları için Erkek çiftine teşekkür ederek iş adamlarının Erkek çiftini örnek almaları gerektiğini vurguladı.

.
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 17:20:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?