20
Mayıs
2024
Pazertesi
TAŞKÖPRÜ - KASTAMONU
Belediye Sayfaları

Şüpheli paket patladı!

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde refüj üzerine bırakılan şüpheli paket patladı. Çevredeki vatandaşlar patlayan cismin ses bombası olabileceğini iddia etti.

Edinilen bilgiye göre, Taşköprü merkez Hüseyinalp Doğan Caddesi, Anadolu Lisesi kavşağı üzerinde yüksek bir patlama sesi duyuldu. Gece yarısı meydana gelen patlamanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Trafiği araçlara tek yönlü olarak kapatan polis ekipleri, vatandaşları olay yerine yaklaştırmadı. Yapılan incelemede cadde üzerindeki refüje bırakılan şüpheli bir paketin patladığı belirtildi. Ağaçların arasına bırakılan paketin patlaması, can ve mal kaybına neden olmazken olay yerinde ikinci bir poşetin bulunması korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Çevredeki vatandaşlar patlayan cismin ses bombası olabileceğini iddia ederken ikinci paketin incelenmesi için Kastamonu merkezden istenen olay yeri inceleme ekipleri ve bomba imha uzmanı beklendi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler ve bomba imha uzmanı, şüpheli poşet üzerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemenin ardından poşetin içinden bira şişesi ve sigara paketi çıktı.

Patlayarak yüksek sese neden olan cisimle ilgili bilginin incelemeler sonucu netlik kazanacağı belirtilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 13:54:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?