31
Mayıs
2024
Cuma
TAŞKÖPRÜ - KASTAMONU
Belediye Sayfaları

Taşköprü'de yaz spor okulu açıldı

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde Taşköprüspor Kulübü tarafından yaz spor okulu açıldı. 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz spor okulu bu yıl, Taşköprü İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizesinde Taşköprü Spor Salonu'nda açıldı. Yıldızlar ve minikler olmak üzere futbol, voleybol ve tekvando branşlarından 50 sporcunun katıldığı yaz spor okulunun 2 ay süreceği bildirildi. Ekol Kontra Plak Fabrikası'nın sponsorluğunda açılan yaz spor okulu açılışında katılan bütün öğrencilere forma hediye edildi. 

Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı ve Taşköprüspor Başkanı Mustafa Turan, bu kurslardan milli takıma sporcu yetiştirmek istediklerini belirterek kursa katılan kişilerin sadece yaz sezonunda değil, diğer mevsimlerde de spora devam etmeleri gerektiğini ve bu konuda da ailelere büyük görevler düştüğünü kaydetti.
Taşköprü İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erkan Uğur da, öğrencilere eğitimin profesyonel eğiticiler tarafından verileceğini söyleyerek, yaz spor okuluna önümüzdeki günlerde talebin artmasını beklediklerini ifade etti. 

Kursların hafta içi pazartesi, çarşamba ve cuma günleri saat 15.00'ten önce verileceği ve öğrenciler için servis kaldırılacağı açıklandı.

...
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 23:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oguzhan albayrak IP: 85.102.232.xxx Tarih : 21.12.2008 14:39:34

belediye ilk. ok .okulun da okuyan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...