5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Bulduğu parayı sahibine götürdü

Fatsa'da Hüseyin Karaduman isimli esnaf, caddede bir zarf içersinde bulduğu 4 bin YTL tutarındaki çeki sahibine ulaştırdı.

Bir iş yerine ait çeki, iş yerinde çalışan bir eleman kargoya götürürken yolda düşürdü. Zarfı bulan esnaf Hüseyin Karaduman, işyeri ortağı Ümmet Mindiloğlu'nu telefonla arayarak, "Sana bir milli piyango çıktı, 1 kilo tatlı al gel" diye yanına çağırdı. Hüseyin Karaduman'ın iş yerine gelerek çekin bulunduğunu anlayan Ümmet Mindiloğlu, derin bir oh çekti ve esnafa teşekkür etti. Çeki sahibine teslim eden esnaf Hüseyin Karaduman, çeki yoldan geçen bisikletli bir gencin düşürdüğünü fark ettiğini belirterek, "Ben arkadaşı görmedim. Zarfın üzerinde çekin sahibi olduğu iş yerinin telefonu gördüm ve hemen aradım" dedi.

Hüseyin Karaduman ile eskiye dayanan bir dostlukları olduğunu ifade eden çekin sahibi Ümmet Mindiloğlu, "Benim çekin kaybolduğundan haberim yoktu. Vardır bunda bir hayır dedim. Hemen bir kilo tatlı alıp Hüseyin beyin yanına geldim. Haramı helalı, doğruyu yanlışı bilen insanları görmek gerçekten beni mutlu etti" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 1 Mart 2006 Çarşamba 16:36:30
Güncelleme :3 Mart 2006 Cuma 18:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?