5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Kazaya davetiye

Günde 20 bin aracın geçiş yaptığı Ordu-Giresun Karayolu'nun Ordu şehir içi geçişinde meydana gelebilecek trafik kazalarının önlenmesi amacıyla refüjlere yapılan ferforjeler, kural tanımazlığın kurbanı oldu.

Güzergah üzerinde bulunan alt geçide ve birbirlerine yakın yaya geçişlerine rağmen ferforjelerin demir parmaklıklarını kesen bazı kişiler, gelişi güzel karşıdan karşıya geçişlere sebep oluyor. Önceki gün belediye tarafından kaynak yapılarak kapatılan ferforjelerdeki demir parmaklıklar, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bu sabah yeniden kesildi. Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, şehir mobilyalarına yapılan saldırılardan yakınarak, "Özellikle Gima önünde bulunan ferforjelerdeki demir parmaklık en az 10 kere kesildi. Biz defalarca kaynak yapıp demir parmaklık ilave etmemize rağmen ertesi gün yine kesildiğini görüyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2006 Çarşamba 13:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Rahmi cagan IP: 84.56.236.xxx Tarih : 10.02.2006 11:08:42
Kurallar insanlar icin konulmustur,hayvanlar icin degil.Hayvanlarin bol miktarda yasadigi yerlerde bu tip olaylarin olmasi kadar dogal baska ne olabilirki? Saygilarimla