5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Ünyeliler doğanın tadını çıkardı

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde Turizm Koordinasyon Kurulu'nun organize ettiği doğa yürüyüşüne katılanlar stres atarak güzel bir gün geçirdi. 

Cumhuriyet Meydanı'ndan saat 10.00'da hareket eden araçlarla Çatalpınar'a giden Ünyeliler, buraya 3 kilometre uzaklıkta bulunan Ünye Kalesi'ne kadar yürüdü. Aralarında öğrencilerinde bulunduğu yürüyüş grubu yol boyunca Karadeniz Bölgesi'nin eşsiz güzelliğinin yansıdığı manzara fotoğrafları çekmeyi de ihmal etmedi. Tarihi kaleye gelindiğinde yol yorgunluğu atmak için çimenlere, kale surlarının üzerine oturup doğayı izleyen Ünyeliler, kalenin zirve noktasına çıkarak Türk bayrağının altında hatıra fotoğrafı çektirdi. Yürüyüşe katılanlara ilçe merkezine geri dönüş yolculuğunda ise Kale Köyü sakinleri birbirinden lezzetli ikramlarda bulundu. 

Hafta sonunu şehirden uzak temiz havada doğa ile iç içe geçiren Ünyeliler, stres atarak güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Yürüyüşe Ünye Kaymakamı Nevzat Ergün, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Deniz Atabay, öğrenci ve öğretmenlerle çok sayıda vatandaş katıldı. Gruba yürüyüş boyunca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de eşlik etti.
.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2006 Pazar 17:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?