26
Mayıs
2024
Pazar
ÇAYBAŞI - ORDU

Çınar Mahallesi'ne cenaze yıkama aracı

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde mahalle muhtarı seçimi kazandıktan sonra ücretsiz kullanmak üzere morglu cenaze yıkama aracı satın aldı.

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde merkez mahalle muhtarı Mustafa Akbaş, ilçede sürekli ihtiyaç duyulan ve eksikliği hissedilen tam donanımlı bir cenaze yıkama aracı alarak mahallenin hizmetine sundu.

29 Mart 2009 yerel seçimlerde Çaybaşı ilçesi merkez Çınar Mahalle Muhtarlığı'na aday olan ve rakiplerini geride bırakarak muhtar seçilen Mustafa Akbaş'ın, ilk icraatlarından biri ücretsiz cenaze yıkama aracı aldı. Yaklaşık 10 bin TL'ye mal olan morglu cenaze yıkıma aracı bölgenin zor şartlarında traktör ile çekiliyor.

Daha önce cenaze yıkama aracına sürekli ihtiyaç duyulduğunu, ihtiyaçlarının yakın ilçe ve beldelerden karşılanmak zorunda kaldığını ifade eden Muhtar Mustafa Akbaş, "İlçemizde cenaze yıkama aracı olmadığı için sorunlar yaşanıyordu. Muhtar seçildikten sonra çevremin de desteği ile bu aracı satın aldık. Sürekli başkalarına muhtaç kalıyorduk. Bu nedenle tam donanımlı morglu bir cenaze yıkama aracı aldık. Ayrıca cenaze yıkama aracı için hiçbir ücret talep etmiyoruz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 16:19:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İsa SEMİZ IP: 188.58.108.xxx Tarih : 14.10.2009 15:49:42

Esselamualeyküm ,değerli kardeşim bu sevindirici haberi şu an öğrendim ve ziyadesiyle sevindim.Mevlam yardımcın olsun . Bu gibi hizmetlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum.Kardeşim senin bu azimli,kararlı,dürüst ve inançlı duruşun sayesinde mahallenin ve ilçemizin dahada fazla hizmetlere kavuşacağına inancım tamdır.Gönlümüz siz kardeşimizi dahada yüksek makamlarda görmek istiyor.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.