19
Mayıs
2024
Pazar
İKİZCE - ORDU

Kurbanını fakirlere bağışladı

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, İkizce ilçesinde kestiği kurbandan kendi hissesine düşen kısmını fakirlere bağışladı.

Kurban Bayramı nedeniyle memleketi Ordu’nun İkizce ilçesi Kaynartaş beldesine gelen Milletvekili Hamarat, AK Parti İkizce İlçe Başkanı Sıtkı Siyanbaş, Kaynartaş Belediye Başkanı Hüseyin Korkmaz’ın da katıldığı bayram namazından sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

Milletvekili Hamarat, bayramlaşmanın ardından diğer ortaklarıyla birlikte büyükbaş kurbanlığı kesti ve kendisine düşen hisseyi almayarak fakirlere dağıtılmasını istedi.

Bayram dolayısıyla Mustafa Hamarat, Devecik Belde Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Mahir Çoban tarafından karşılanan Milletvekili Hamarat, buradaki vatandaşlarla bayramlaştı. Cuma namazını Kaynartaş beldesinde kılan Milletvekili Hamarat, İkizce ilçesine geçerek buradaki bayramlaşmada yer aldı. İkizce Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Belediye Başkanı Birol Kaygı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Mustafa Hamarat, vatandaşlarla bayramlaştı ve sohbet etti. Mustafa Hamarat, “Bayramlar, bizim en güzel günlerimizin yaşandığı, kırgınlıkların ortadan kalktığı bir gündür. Biz her vatandaşımıza aynı mesafedeyiz. Öyle olamasaydık, ‘İkizce ilçesi bizim partiden değil’ deyip gidebilirdik, ancak bizler bir derenin evlatlarıyız. Sadece biraz birbirimizden farkımız var. Ama hepimizin ortak amacı halkına hizmet etmektir. Biz de halk tarafından seçilmiş olan başkanımıza destek vererek, halkımızın isteğini yerine getirmiş olacağız” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2009 Cuma 16:40:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?