18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Akkiraz'dan eleştirilere cevap

Ordu'nun Korgan İlçe Belediye Başkanı Mahmut Ali Akkiraz, şahsı hakkında bazı çevrelerin maksatlı eleştiriler yaptıklarını belirterek,"Eleştirilere açık bir insanım. Ancak, bu tür maksatlı eleştirilere gülüp geçiyorum" dedi.

Korgan Belediyesi'ne ait 9 mahalle bulunduğunu ve toplam 16 bin insan yaşadığını belirten Belediye Başkanı Mahmut Ali Akkiraz, "Bu 16 bin insanın derdiyle hemdert olmak peşindeyiz. Fakiriyle, fukarasıyla, öğrencisiyle, ilçemizin dışa yönelik meseleleriyle ilgilenmek zorundayız. Bir belediye başkanı santral memuru değildir. Günün 8-10 saatini belediyede geçirme zamanı geçmiştir.

Nereye gidersem gideyim, 24 saat işimin başındayım. Dolayısıyla, bizi bir an arayıp da belediyede bulamayan insanların art niyetli eleştirilerine gülüp geçiyorum. Benim, yeri geldiğinde vilayette, Ankara'da, İstanbul'da ilçemi temsil etmem gerekir. Makamda oturarak hizmet olmaz. İlçemize gerekli hizmetleri kazandırmak için iyi niyetle, fedakarca, gece gündüz çalışıyoruz. Her türlü yapıcı eleştiriye açığım. Ancak, art niyetli, maksatlı eleştirilere gülüp geçiyorum. Bu tür eleştiriler insanlara bir şey kazandırmaz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2005 Cuma 10:53:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yılmaz bibi IP: 85.99.210.xxx Tarih : 21.11.2005 13:42:25
bence haberiniz eksiz sürekli haberleriniz takip ediyorum bende atılım52 gazetesi korgan fatsa temsizlcisiyim fatsa yeni haber gazetesindeki yazıyla bu yazı birbirine uymuyor örnegin akiraz gazetede ben peygamber dilim diyor amam bu metin burada yazılmamamış bana etik gelmiyor dayın akiraz benim haberime cevap vermiştir sşizlere amam abu yaterli dil çünkü eksik yanları çok tşk atılım haber korgan fatsa temsizlcisi yılamz bibi 05372369081 beni arayın lütfen