2
Mayıs
2024
Perşembe
KUMRU - ORDU

5 metrelik kardan adam şaşırttı

Ordu'nun Kumru ilçesine bağlı Avdullu köylüleri 5 metrelik kardan adam yaptılar.

Kumru ilçesi Avdullu köylüleri kadın ve çocukları, bir televizyon programında izledikleri 3 metrelik kardan adamın ardından 5 metrelik kardan adam yaptılar.

Ulusal bir TV kanalında bir otel çalışanlarının yaptığı 3 metrelik kardan adama karşın ve de daha büyüğünün yapılamayacağını iddia etmelerinden dolayı, yayını izleyen Avdullu köylüleri sabahın erken saatlerinde toplanarak ve yanlarına aldıkları çaylarıyla birlikte keyifle bahçelerine yaklaşık 2 saatte 5 metrelik kardan adam yaptılar ve metreyle de ölçerek resmileştirdiler.

Kardan adamı yapan kadın, erkek ve çocuklar daha sonra etrafında toplanarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.  Avdullu köylülerinden Göksal ve Faruk Kaşaltı, "Bölgemizin televizyonunda Ordu il merkezinde bir otel çalışanları yaptıkları 3 metrelik kardan adama karşın, daha büyüğünün yapılamayacağını iddia ettiler. Bizler köylüler olarak bunu izledikten sonra '5 metreliğini yaparız' dedik. Kış olduğundan başkada bir işimiz olmadığından sabah kadınlarımız ve çocuklarımız bu işe gönüllü oldu. Çayımızı da yanımızda demleyerek bu işe koyulduk ve tam 5 metre yaptık. Sevgililer Günü yaklaşmasıyla ilgili olarak da eline
çiçek kondurduk. Şapkası da babamın koruculuk yıllarından kalma" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2012 Cumartesi 19:42:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?