2
Mayıs
2024
Perşembe
KUMRU - ORDU

Kaymakam'ın tanışma gezisi

Ordu'nun Kumru ilçesine yeni atanan Kaymakam Ömer Said Şahin, köylerin sorunlarını tespit etmek amacıyla köy gezilerine başladı.

İlçedeki görevine geçen hafta başlayan Kumru Kaymakamı Ömer Said Şahin, köylerdeki sorunları ve ihtiyaçları tespit etmek amacıyla başladığı köy gezilerinden ilkini Şenyurt,Çatılı ve Karacalar köylerine gerçekleştirdi.

Köy gezilerinde Kaymakam Ömer Said Şahin'e, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Erkan Sağındık, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Yalçuva, Yazı İşleri Müdürü Necmettin Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Ütü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Funda Güneş, Sağlık Grup Başkanı Özgün Taban, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Tanyeri ve İnşaat Mühendisi M.İlyas Bilgü eşlik etti.

İlk olarak Şenyurt köyünden ziyaretlere başlayan Kaymakam Şahin ve beraberindeki daire amirleri, Şenyurt İlköğretim Okulu'nda köy muhtarı ve vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını dinledi. Ardından okuldaki sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet ettiler. Devamında ise Kaymakam Şahin, yaşlı bir kadını evinde ziyaret etti. Kaymakam ve beraberindekiler Çatılı Köyü Konağı'nda köy muhtarı ve köy halkı tarafından karşılandı. Heyet burada vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Çatılı İlköğretim Okulu'nu gezildi. Son durak olarak ise Karacalar köyüne de ise sırasıyla Karacalar Aile Sağlığı Merkezi ve Karacalar İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu.

Kaymakam Ömer Said Şahin geziyle ilgili olarak, "Köylerin ve vatandaşların ihtiyaçlarını belirleyerek ve yaşanan sıkıntıları en aza indirebilecek ve vatandaşa kamu hizmetleri en verimli biçimde ulaştırabileceğiz" diyerek, köy gezilerine devam edeceklerini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2011 Salı 17:30:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?