23
Mayıs
2024
Perşembe
KUMRU - ORDU

Eyüp Fatsa Kumru'da

Kumru'nun yıllardır karayoluna ulaşmak için kilometrelerce yol kateden Derbent ve Karaağaç köylülerinin özlemi, devlet-vatandaş işbirliğiyle yapımına başlanan beton köprü sayesinde sona eriyor.

Yapımına başlanan beton köprü inşaatını inceleyen AKP Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa, "Derbent ve Karaağaç köylülerinin bir ulaşım sıkıntısı vardı. Dolayısıyla yapılan bu köprü, karayolunu Derbent ve Karaağaç’a bağlıyor. Köprü devlet ve vatandaş iş birliğiyle yapılıyor. Malzemesini devlet veriyor, işçiliğini de vatandaş yapıyor. Bu da devlet vatandaş işbirliğinin en güzel örneğidir. Şuanda su seviyesi biraz yüksek olduğu için inşaat duruyor. Sular çekilince inşaat devam ediyor. Köylüler, karayoluna inmek için bayağı uzak bir mesafeyi dolaşıyorlardı. Ben burada özveriyle çalışan muhtarlarımıza ve köylülerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan köprünün önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirten AKP Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa, "Bu köprü yıllardır konuşulup kimsenin cesaret edemediği bir köprüydü. Ben yıllardır siyaset yapıyorum. Siyaset öncesinde de köylülerin köprü talebi vardı. Ama kimse bunu başlatamadı. Bu AKP’nin hizmet anlayışıdır. AKP iktidarından önceki hizmet anlayışının görülmesi ve bilinmesi açısından önemli bir göstergedir. Biz ülkeyi de yıkılmış ağaç köprü gibi devraldık" diye konuştu.

Derbent ve Karaağaç köylüleri de, köprünün yapımına başlanmasından dolayı AKP Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa’ya teşekkürlerini iletti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2005 Pazartesi 16:33:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?