17
Haziran
2024
Pazertesi
KUMRU - ORDU

İmam Hatiplilerden annelere jest

Anneler Günü nedeniyle Kumru İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Erçallar A.Ş. Kültür Sarayı'nda bir program sundu.

Geçtiğimiz Perşembe günü düzenlenen program slayt gösterisiyle başladı. Ardından "Sevgili Anneciğim" adlı oyun sergilendi. Kız öğrenci ilahi grubunun sunumundan sonra "Böyle Kız Dostlar Başına" ve "Evlilikte Sadakat" adlı skeçler gösterildi.

İzleyenlerin beğenisini kazanan programda, özellikle kız öğrenci ilahi grubunun söylediği ilahiler dinleyicilere duygulu anlar yaşattı. Katılımın çok yoğun olduğu programda, aşırı ilgi nedeniyle izleyicilerin bir kısmı ayakta kaldı.

Programın açılışında konuşan Okul Müdürü İbrahim Tatlıgül, "İlçe genelinde yaptığımız program zincirinin yedincisini sunmuş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi. Tatlıgül, programın hazırlanmasında emeği geçen Mesleki Tatbikat Kolu Rehber Öğretmeni Ekrem Yargıcı'ya, müdür yardımcıları Mustafa Bilgin ve Muammer Öztürk’e ve programda görev alan öğrencilere teşekkür etti.

Müdür Yardımcısı Mustafa Bilgin de günün anlamı ile ilgili olarak Peygamberimizin aile hayatında eşlerine gösterdiği davranışlarından örnek modeller sundu.

Bekir Akkaya - Kenthaber / Kumru
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2005 Cumartesi 02:15:37
Güncelleme :22 Mayıs 2005 Pazar 15:28:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?