18
Mayıs
2024
Cumartesi
KUMRU - ORDU

Karadeniz Haber Postası günlük yayın hazırlığında

Daha önce Provizyon olarak bilinen Karadeniz Haber Postası Gazetesi Yazar ve Temsilcileri, Ünye Hotel Grant Kuşçalı’da yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Karadeniz Haber Postası Sahibi Mehmet Özmaden, yakın bir tarihte günlük yayına başlayabileceklerinin sinyalini verdi.

Ordu dışında ve özellikle de yurtdışındaki Orduluların gazete taleplerinin gazete bürosundan karşılanması üzerinde duruldu. Karadeniz Haber Postası Sahibi Mehmet Özmaden 5 yıldan bu yana yayın yaptıklarını, gazetenin bir bölge gazetesi niteliğine dönüştüğünü temsilcilerin bu yönde çalışmalarını sürdürmeleri gerektiğini vurguladı.
İsim değişikliği ve haftalık çıkmasından bu yana ilk kez bir araya gelen gazete yazar ve temsilcileri, tanışmanın yanında gazetenin genel durumunu ve ilçelerde gazete olarak yapılması gerekenleri masaya yatırdı.

Önemli kararların alındığı toplantıya, Karadeniz Haber Postası sahibi Melek Özmaden adına Mehmet Özmaden, Haber Müdürü Kürşat Özmaden, Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlusu Hatice Yerebasmaz, Avrupa Genel Koordinatörü ve Gazeteci Yazar Muhammed Ali Şahin, Ünye Bölge Sorumlusu Gazeteci Yazar Ahmet Yenin, Samsun Bölge Sorumlusu Salim Odabaşı, Çamaş İlçe Temsilci Gazeteci Yazar Ercan İnan, Çatalpınar İlçe Temsilcisi Ahmet Çolak, Kabataş İlçe Temsilcisi Turgay Bozgurt, Eğitimci Yazar Bekir Akaya, Gazeteci Yazar Azmi Türedi, İkizce İlçe Temsilcisi Gazeteci Ahmet Kışla, Alankent Temsilcisi Abdullah Kartal ve Kumru İlçe Temsilcisi Gazeteci Murat Yürekli katıldı.

Toplantıda konuşmacılar “bulundukları ilçelerde isim değişikliğinden ve haftalık çıkmaya başladığından bu yana gazeteye ilginin arttığını, bu nedenle de aboneye ağırlık verilerek gazetenin abonelere verilmesinin faydalı olacağını” ifade ettiler.

Bekir Akkaya
Yayın Tarihi : 2 Mart 2005 Çarşamba 00:17:37
Güncelleme :2 Mart 2005 Çarşamba 09:39:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?