22
Mayıs
2024
Çarşamba
KUMRU - ORDU

Kumru Semt Polikliniği hizmete girdi

Kumru Belediye Sarayı Giriş katı olan birinci katın bir bölümü Kumru Semt Polikliniği olarak 29 Haziran Çarşamba Günü resmi bir törenle hizmete açıldı.

Açılış Kurdelesini Kumru Kaymakamı İlhami Doğan’la Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek , Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Halis Türkyılmaz birlikte yaptı. Açılışta bir konuşma yapan Kumru Kaymakamı İlhami Doğan “ Yaşlıların ve hastalarımızın merkeze uzak olan Sağlık Ocağına gitmelerinin zor olması nedeniyle Kumru’nun merkezine bu Polikliniği açılmasının faydalı olacağına inanıyorum. Katkı yaparak belediye binasında böyle bir yeri bizlere tahsis eden Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek’e , katkılarından ve yardımlarından dolayı Samsun- İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Bilgü’ye, Kumrulu Eczacılara ve Çalışmalarından dolayı Sağlık Grup Başkanı Dr. Cemalettin Yaktı’ya teşekkür ediyor, polikliniğin Kumruya hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Açılışta Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek ise “ Özellikle yaşlı ve bayan hastalarımızın Sağlık Ocağına gitmelerinde yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırmak ve onlara yardımcı olmak amacıyla bu polikliniğin açılması son derece faydalı olacaktır. Belediyemizin bir bölümünü böyle bir hizmet amacıyla vermekten son derece memnunum. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr Halis Türkyılmaz ise, “Böyle bir açılışta Kumrulularla birlikte olmaktan son derece mutluyum. Bütün sağlık personelimizle birlikte vatandaşların hizmetindeyiz. Başta Sayın Valimiz Kemal Yazıcıoğlu’na, Kumru Kaymakamı İlhami Doğan’a, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek’e ve katkısı olan herkese İl sağlık Müdürlüğü olarak teşekkür ediyor Şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu. Daha sonra katılanlara ikram yapılarak gelen vatandaşlar da doktorlar tarafından muayene edildi.

Bekir Akkaya - Murat Yürekli - Kenthaber - Kumru
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2005 Perşembe 16:11:32
Güncelleme :18 Temmuz 2005 Pazartesi 14:59:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail şinik IP: 81.215.75.xxx Tarih : 9.07.2005 22:06:40
slm ben ist dan bu yazı yı ğördumde cok sevindim kumru ğibi bir yerde bu gib seyerin cok ihtyacı vardı bunda katksı olanları tebrık edrim ve hayırı olmasını dierim saygırımla