20
Mayıs
2024
Pazertesi
KUMRU - ORDU

Ordu:Vekil Fatsa, Fatsa'da incelemelerde bulundu

İncelemelerde bulunmak üzere AKP Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa hafta sonunu Ordu ve ilçelerinde geçirdi. Cumartesi Ordu ili ve Fatsa ilçelerinde incelemelerde bulunan Eyüp Fatsa akşam Korgan'da yapılan festival kapsamındaki İsmail Türüt konserine katıldı.

Eyüp Fatsa burada yaptığı konuşmada, belediye seçimlerinden önce haklarında yerel bir gazete ile aralarında sorunlar olduğu,kendisinin Korgan Niksar yolu ile ilgilenmediğinin yazıldığını,ama bugün bu yazıları yazanların mahçup olduğunu söyledi. Fatsa, Korgan-Niksar yollarını proğrama alarak bu kişileri mahçup ettiklerini ve bir ilçenin değil Ordu'nun tamamının vekili olduğunu dile getirdi.

Pazar günü şenliklerden sonra Eyüp Fatsa Kumru Düzoba yaylasına geçen Eyüp Fatsa, çalışmaları iki dozerle devam eden, Kumru-Niksar yolunda inceleme yaparak çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı. Yetkililer hedeflerinin 31 temmuzda yapılacak olan Düzoba şenliklerine kadar Tevkür köyü Çatalırmak mevkiine kadar olan ham yolu açmak olduğunu söylediler. Eyüp Fatsa, buradan Kumru-İslamdağ arasında yapılan yol genişletme çalışmalarını da yerinde inceleyerek, Ankara ya hareket etti.

BEKİR AKKAYA-MURAT YÜREKLİ-Ordu
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2004 Cuma 03:11:56
Güncelleme :5 Ağustos 2004 Perşembe 14:58:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?