23
Mayıs
2024
Perşembe
KUMRU - ORDU

Savcı ve hakimlere hüzünlü veda!

Kumru Hakimi Osman Erol’un tayininin İskenderun Hakimliği'ne, Kumru Hakimi Hacı Mustafa Yazıcı’nın tayinin Çorum Hakimliği'ne, Kumru Cumhuriyet Savcısı Özkan Balcı’nın tayininin Konya-Ereğlisi Cumhiriyet Savcılığı'na, İcra Müdürü Hülya Mutlukaya’nın tayininin Antalya-Fenike İcra Müdürlüğü'ne, Kumru Zabit Katibi Serpil Sarman’ın tayininin Fatsa Zabit Katipliği'ne çıkması nedeniyle Fatsa Yalçın Otel’de bir veda gecesi düzenlendi.

Ak Parti Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa’nın da katıldığı veda yemeğine Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Fizme Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Ağırbaşlı’nın yanı sıra Kumru Daire amirleri ve Kumru Adliye personeli de katıldı. Gecede uzun zamandır görev yapıp emekliye ayrılan Zabit katipleri Abdurrahman Yalaz ve İbrahim Yığ’a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.

Ayrıca Kumru’da görev yapıp tayinleri çıkan Savcı ve hakimlere de plaket takdim edildi. Kumru Cumhuriyet Baş Savcısı Vural Balcı “ Başta Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa olmak üzere gecemize teşrif eden tüm misafirlere ve özellikle de bu geceye katkılarından dolayı ve aramızda bulunmasından dolayı Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek’e teşekkür etti. Daha sonra tayinleri çıkan savcı ve hakimlerle emekli olan personel toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bekir Akkaya - Kenthaber / Kumru
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2005 Pazartesi 19:18:49
Güncelleme :19 Temmuz 2005 Salı 15:20:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?