22
Mayıs
2024
Çarşamba
KUMRU - ORDU

Ünlü hafızlar Kumrulular'ı mest etti

Kumru'da Din Görevlileri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen programda, dünyanın ünlü hafızları yüzlerce kişiyi mest etti.

Kumru Erçallar Kültür Sarayı’nda yapılan programa izdiham sebebiyle dışarıya projeksiyon cihazı kurularak dev ekranlarda program izlettirildi. Programa Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Samsun İlkadım Belediye Başkan Yardımcıları Şamil Bilgü ve İsmail Kasapoğlu ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fahri Gürgezoğlu, dünya hafızlarını Kumru’ya getirmenin gururu içinde olduklarını belirterek, "Bu gece bize halkımızın Kur’an’a ne kadar duyarlı olduğunu tekrar gösterdi. Programın organizesi ve desteklerinden dolayı İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Bilgü’ye teşekkür ederim" dedi.

Programda önce Ankara Mehmet Zahit Koktu Camii İmam-Hatibi Dünya Birincisi Mustafa Orhan Kuran-i Kerim tilavet etti. Afganlı Mısır El-Ezher Üniversitesi Kıraat Fakültesi öğrencisi 21 yaşındaki Kari Kabeer Muhammet Başheer, Kur’an-ı Kerim okudu. Son olarak dünya birincisi İranlı Hafız Doç. Dr. Muhammet Tusi, Kur’an-ı Kerim tilavet ettiler. Programın sonunda Afganlı Kari Kabeer Muhammet Başheer tüm dünya Müslümanlarına, izleyicilerin de katılımıyla dualar etti.

Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek dernek yöneticilerini tebrik ederek, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Bilgü’ye tüm yardımlarından dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2005 Pazartesi 17:49:36
Güncelleme :2 Mayıs 2005 Pazartesi 16:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rukiye yıldırım IP: 88.225.160.xxx Tarih : 30.03.2007 10:46:46
SELAMUN ALEYKÜM ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN BİZLERE BÖYLE GÜZEL KURAN ZİYAFETLERİ VERDİKLERİ İÇİN SAMSUN TERME İLÇEMİZE NE ZAMAN GELECEKLER ONLARI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ ALLAH ONLARI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN (AMİN)ESSELAMÜ ALEYKÜM